Mi smo pripravljeni

V naši psarni smo pripravljeni na prihod novega legla. Še samo nekaj dni nas loči do kotitve, zato smo, kot vedno do sedaj, v hiši pripravili posebne prostor in ga primerno opremili za kotitev in za mladičke.

Novopečena mamica Vodka je že čisto proti koncu. Z svojim veliki trebuhom se že komaj premika, tako da tako kot mi, tudi ona komaj čaka, da se vse začne.

Vodka se drugače počuti odlično in umirjeno. V prejšnjem tednu smo opravili tudi rentgen, da smo potrdili, da je z mladički vse vredu, da lepo rastejo in so živahni :).


Za letošnje leglo žal rezervacij ne sprejemamo več, saj je seznam potencialnih lastnikov že tako poln, da poka po šivih.

Tisti, ki pa veste, da ste na seznamu, pa prosimo za potrpežljivost. Prve obiske in spoznavanja bomo sprejemali šele pri starosti dva tedna in postopoma naprej. Nikakor ne želimo ogroziti ne mladičkov, ne mamice, zato se bomo z vsemi prej slišali po telefonu ter se dogovorili za predviden termin obiska. Osebno pa se je veliko lažje vse dogovoriti, tako da mi komaj čakamo, da spoznamo nove članek naše Double Trouble Ast družine. 🙂


V kolikor pa ste zainteresirani za leglo v naslednjem letu 2021, pa je to odlična priložnost, da nas že letos obiščete, se prepričate, kako v naši psarni poskrbimo za mladičke in mamico, in si tako zagotovite, da boste na seznamu za naslednje leglo:)