PLANIRANO LEGLO E – 2021

Novo leglo planiramo v začetku poletja 2021. Zaenkrat kombinacija s samico VODKA IZ IMPERII ANGELOV še ni potrjena, bomo pa vas o vseh novostih obveščali redno.

Pripravili smo tudi kratek prispevek o našem pogledu na vzrejo. Dobili boste občutek, kako skrbimo za naše pse ter za vsako naše leglo. Seveda pa je naš cilj, da se z vsemi potencialnimi lastniki iz Slovenije tudi osebno spoznamo.

Na kratko o našem pogledu na vzrejo si lahko preberete TUKAJ.


VODKA IZ IMPERII ANGELOV

HD-A, ED-0, ATAXIA CLEAR, DNK, VZREJNO DOVOLJENJE

PedigreeDatabase: http://www.pedigreedatabase.com/american_staffordshire_terrier/dog.html?id=2935368-vodka-iz-imperii-angelov

Vse o Vodki si lahko preberete tukaj.

VODKA – 2 meseca po kotitvi
VODKA – 6 tednov po kotitvi

Če tudi vi razmišljate o Ameriške Staffodu doma, za vzrejo oziroma razstavnega značaja ali imate vprašanje glede prihajajočega legla, nas pokličite ali pošljite E-mail.

Postopek za vključitev na seznam potencialnih lastnikov je tak, da nam pošljite vaše kontaktne podatke (telefonsko številko, kraj bivanja), ali si želite samčka ali samičko, ter na kratko, zakaj ste se odločili za pasmo Ameriški Staffordshire Terrier in kakšen je vaš namen (ljubljenček, nadaljnja vzreja, razstave,..)

Vaš kontakt si bomo zapisali in vas obveščali o vseh novostih glede prihajajočega legla. Ko se bo bližal ‘D’ dan, se bomo z vsemi pogovorili ter z izbranimi tudi dogovorili za osebno srečanje. Na ta način boste lahko osebno postavili vsa potrebna vprašanja, spoznali naše pse, prav tako pa bomo tako tudi mi ocenili, ali ste primerni novi Double Trouble lastnik.


KONTAKT:

Tel.št.: 051/275-707

Mail: doubletrouble.ast@gmail.com

FB: https://www.facebook.com/doubletroubleast/

Instagram: https://www.instagram.com/doubletrouble.kennel/

ali kliknite na KONTAKT.