Planirana legla v 2024

Z veseljem sporočamo, da v letu 2024 načrtujemo kar tri legla z našimi samicami. Medtem ko so paritvene kombinacije še v pripravi, skorajda ne moremo zadržati navdušenja nad mladički, ki bodo kmalu del naše razširjene družine.

Spremljajte nas, saj vam bomo razkrili več informacij o skrbno načrtovanih kombinacijah parjenj.

Za več informacij o posameznem leglu vas vabimo, da se obrnete direktno na nas. Ne glede na to, ali vas zanimajo informacije o pasmi, želite izvedeti več o starših ali preprosto komaj čakate, da v svoj dom sprejmete novega kosmatega prijatelja, smo tukaj, da vam zagotovimo vse podrobnosti, ki jih potrebujete.

Planirana legla v letu 2024

Če tudi vi razmišljate o Ameriške Staffodu (za ljubljenčka ali za vzrejo) oziroma imate vprašanje glede prihajajočega legla, nas pokličite ali pošljite E-mail.

Seznam potencialnih lastnikov se pripravlja že veliko pred samim leglom. Ponavadi imamo tudi že nekaj potrjenih rezevacij. Tako da predlagamo da če ste resni, nam pošljite na mail kratek opis, zakaj si želite Ameriškega stafforda, ste razmišljali o samcu ali samici, kakšne so vaše izkušnje,… Mi pa vas bomo vključili na seznam potencialnih lastnikov in vas obveščali o novostih. V kolikor pa ste resni, pa nas pokličite, da se dogovorimo za osebno srečanje, kjer se bomo vsi bolj podrobno spoznali ter dogovorili in pogovorili o vsem. 

Tel.št.

+386 51 275 707

E-mail

info@doubletrouble-ast.com

Kontakt

Klikni in stopi v stik z nami