Leglo JACKPOT – 2024

V sredini marca 2024 pričakujemo novo leglo z našo bodočo novopečeno mamico JACKPOT DOUBLE TROUBLE AST. Ker bo to njeno prvo leglo, smo polni pričakovanja, kaj nam bo prineslo, kako se bo Jackpot odrezala kot mamica, kako bo potekala kotitev…veliko mešanih občutkov nas prevzema. Za tokratno kombinacijo smo izbrali samca iz LONG STEP psarne z imenom OPIUM BLACK LONG STEP. Vsekakor pa smo nad prihajajočim leglom zelo navdušeni.


Rezultat parjenja

JACKPOT DOUBLE TROUBLE AST &

OPIUM BLACK LONG STEP

OPIUM BLACK LONG STEP

JACKPOT DOUBLE TROUBLE ASTČe tudi vi razmišljate o Ameriške Staffodu (za ljubljenčka ali za vzrejo) oziroma imate vprašanje glede prihajajočega legla, nas pokličite ali pošljite E-mail.

Seznam potencialnih lastnikov se pripravlja že veliko pred samim leglom. Ponavadi imamo tudi že nekaj potrjenih rezevacij. Tako da predlagamo da če ste resni, nam pošljite na mail kratek opis, zakaj si želite Ameriškega stafforda, ste razmišljali o samcu ali samici, kakšne so vaše izkušnje,… Mi pa vas bomo vključili na seznam potencialnih lastnikov in vas obveščali o novostih. V kolikor pa ste resni, pa nas pokličite, da se dogovorimo za osebno srečanje, kjer se bomo vsi bolj podrobno spoznali ter dogovorili in pogovorili o vsem. 

Stopite v stik z nami

Naročite se na obisk