3,4, zdaj – leglo n se je poslovilo

SLOVO OD LEGLA ''N''

IN BOGATA POPOTNICA ZA DOMOV

Počasi se bliža trenutek, ko bodo vsi mladiči iz legla “N” odšli v svoje nove domove k svojim novim družinam. Da bi bil njihov prihod čim bolj prijeten in brezskrben, smo poskrbeli, da so novi lastniki kar najbolje pripravljeni na prihod novega člana. V sodelovanju z našimi partnerji smo pripravili bogate PUPPY PAKETE, polne skrbno izbranih izdelkov, ki bodo olajšali prve dni skupnega življenja.

Naš glavni partner je seveda naša lastna blagovna znamka, Double Trouble. Našo ponudbo izredno vzdržljivih izdelkov (vse od pasjih igrač, postelj, prehranskih dodatkov ter ovratnic in povodcev si lahko pogledate na  doubletroubledog.com, za njo pa skrbi in jo polni naša Nina. Nina sama dizajnira, šiva in izdeluje vse ovratnice in povodce, namenjene najmočnejšim pasmam, kot so tudi naši staffordi. Letos je Nina izdelala posebne unikatne ovratnice prav za mladičke. V paket smo dodali še dodatno ovratnico in povodec, igračko in še nekaj malenkosti.

Tauro Pro Line je poskrbel za bogat paket za mladička. Ta blagovna znamka ponuja najboljše izdelke za nego in pasjo hrano, ki bodo našim mladičkom omogočili zdrav in uravnotežen začetek. 

Good4Dogs je poskrbel za paket surovega mesa. Njihova ponudba vključuje celovite obroke za pse – 100% naravni, brez dodatkov in konzervansov, narejeno v Sloveniji.

Veliko je prednosti surove hrane za pse, zato tudi naše mladičke hranimo s tovrstno hrano, prav tako pa tudi naše odrasle pse.  

PERSONALIZIRANE ODEJICE ANDREJE KUNC

Andreja je ena izmed lastnic psa iz naše vzreje, katera nam vsako leto pripravi posebne odeje/dekice, ki so personalizirane z imenom vsakega posameznega kužka, ki odide v svoj dom. Te odeje dajejo poseben, unikaten pridih in toplino. Pred odhodom mladička domov poskrbimo, da ima odejica poseben vonj po svojih bratcih in sestricah ter seveda po svoji mamici. In lastniki nam velikokrat sporočijo, da je kuža prvo noč preživel ravno na tej odeji.

Royal Canin Slovenija je poskrbel za bogate pakete za mladičke. Poleg surovega mesa so naši mladički uživali tudi v Royal Canin briketih.

Na koncu se želimo zahvaliti vsem našim partnerjem za njihovo podporo in sodelovanje. Brez njihove pomoči naši mladički ne bi odšli v svoje nove domove tako dobro opremljeni. V galeriji spodaj si lahko ogledate nekaj slik naših osmih veselih nadobudnežev, ki se že pripravljajo na odhod v svoje nove domove s čudovitimi PUPPY PAKETI.


Hvala še enkrat vsem partnerjem in srečno vsem mladičkom ter njihovim novim lastnikom!