Mladički pri sedmih tednih: Raziskovanje, Socializacija in Pričakovanje

Leglo ''M''

COOKIE & GAME

Sedem tednov je minilo od trenutka, ko so se prvič odprli oči, in naši živahni mladički so že pripravljeni na novo poglavje svojega življenja. To obdobje je bilo polno raziskovanja, učenja in nepozabnih trenutkov, ki smo jih delili skupaj.

rAZISKOVANJE

Naša skupina malih kosmatincev je že nestrpno pričakovala vsak nov dan, saj so jih v tem času dobesedno preplavile nove izkušnje. Od tistega prvega negotovega koraka do veselja ob odkrivanju skritih kotičkov našega doma – vsak trenutek je bil dragocen. Sedaj so polni samozavesti, preizkušajo svoje meje in iščejo dogodivščine na vsakem koraku.

SOCIALIZACIJA

Socializacija je bila ključna v tem obdobju. Naši mladički so imeli priložnost spoznati druge pse in ljudi ter se naučiti osnovnih veščin interakcije. Z veseljem lahko poročamo, da so se odlično odrezali in hitro navezali stike s svojim okoljem. Tudi naši odrasli psi so pomagali pri tem procesu, saj so jih sprejeli kot del črede in jim pokazali, kako se vključiti v vsakodnevno življenje.

Poleg že znanih obiskovalcev so nas prijetno presenetili tudi novi kosmati prijatelji, ki so jih naši mladički s posebnim veseljem sprejeli. Te srečne srečanja so okrepila njihovo zaupanje in radovednost do sveta okoli njih.

ZADNJI TEDNI

Čeprav bo odhod v nove domove čez nekaj tednov morda grenak trenutek, smo veseli, da so že vsi mladički rezervirani za svoje prihodnje družine. Vsaka mladičkova osebnost je pritegnila prave ljudi, ki bodo poskrbeli zanje in jim zagotovili ljubeč dom. 

KMALU ODHODI

Za nami je čudovitih sedem tednov, polnih smeha, igre in učenja. Čeprav se bodo kmalu razšli, bodo spomini na ta čas ostali v naših srcih. Vsak mladiček je zgodba zase, a skupna nit je ljubezen, ki smo jo delili med nami. S ponosom bomo spremljali njihov napredek v novih domovih in se veselimo njihovega prihodnjega uspeha ter srečnih trenutkov, ki jih bodo prinesli njihovim novim družinam.

Bogati PUPPY PAKETI za mladičke in nihove nove lastnike.