Prvi mesec je mimo, čas za raziskovanje

Prvi mesec je naokrog in začeli smo z raziskovanjem okolice. Ker je zunaj zima in zelo nizke temperature, zaenkrat še raziskujemo notranje prostore, upamo pa da bo kakšen topel sonček omogočil našim mladičkom, da bodo prvič okusili travo. Zaenkrat pa jim popolnoma nič ne manjka na toplem.

Leglo G – 7.1.2023

ASKA LONG STEP & BUILDER’S BEST DESPERADO


Več o leglu tukaj

Giselle & Gina Li

Go With the Flow

Gin&Tonic

Gina Li, Great White & G-Spot

G-Shock

G-Spot

Pia & G-Spot

Aska & the kids

Gina LI

Giselle

Če ste navdušeni nad Ameriškim Staffordshire Terierjem kot novim članom vaše družine ali pa vas zanima vzreja te pasme, vas vabimo, da nas kontaktirate. Seznam potencialnih lastnikov se pripravlja že veliko pred samim leglom, zato vam svetujemo, da nam čimprej pošljete kratek opis vaših želja in izkušenj s tovrstno pasmo.  Če ste resni o nakupu, vas bomo vključili na seznam in vas obveščali o novostih, poleg tega pa se bomo z vami osebno srečali, da se bolje spoznamo in dogovorimo o vsem.

Prosimo, da nas kontaktirate preko e-pošte ali telefona, če imate kakršna koli vprašanja ali pa ste že pripravljeni potrditi rezervacijo. Z veseljem se bomo odzvali na vsa vaša vprašanja in se potrudili, da vam pomagamo pri iskanju vašega novega člana družine.

Tel.št.

+386 51 275 707

E-mail

info@doubletrouble-ast.com


Kontakt

Klikni in stopi v stik z nami