Postali smo blagovna znamka – Double Trouble ovratnice in povodci

Double Trouble ni samo psarna, nismo samo vzreditelji, postali smo tudi uradna blagovna znamka Double Trouble. Na trg smo lansirali svoje lastne ovratnice in povodce, na katere smo izredno ponosni. Glavni razlog, zakaj smo se odločili za to potezo je, da na trgu ni dovolj ustrezne opreme, ki bi zadovoljevala potrebam močnejšim pasmam, kot so ameriški stafford, pitbull, nemški ovčar, Cane Corso, Rottweiler, Doberman in podobne.

Klasične plastične klik ovratnice enostavno niso dovolj…slabih materialov smo se naveličali…želeli smo ustvariti močne in zanesljive produkte, ki niso samo trdni in zaupanja vredni, vendar tudi lepo izgledajo in jih je možno personalizirati po svoje. 

In naša ponudba niso samo ovratnice in povodci. Razvili smo tudi lastno blagovno znamko Softshell  pasjih oblačil za deževne in mokre dni, da bodo naši štirinožni prijatelji vedno suhi in jih slabo vreme ne bo zadržalo. In nismo se še ustavili. Pripravljamo nove Double Trouble produkte, se razvijamo in izboljšujemo iz dneva v dan.

Naš cilj je ponuditi izdelke za tiste pasme, ki zahtevajo več in imajo večje potrebe, in še vedno izgledajo čist hudo.

Kvaliteta

Pri izdelavi porabljamo samo najbolj kvalitetne in močne materiale. Velik poudarek dajemo tudi na kvaliteti izdelave, zato za to skrbi izurjena šivilija ter krojač.

Personalizacija

Ovratnice in povodci so narejeni po meri, lahko jih oblikujete sami in dodate še svoj lastni pečat tako, da dodate ime svojega psa ali kakšno drugo besedo.

Namen

Naši produkti so za vsakodnevno uporabo, za vse letne čase. Nekatere ovratnice so še dodatno obložene z Softshell podlogo, kar psu nudi dodatno udobje.

Uporaba

Prvotno smo ovratnice in povodce razvili za močnejše srednje in večje pasme. Kar pa ne pomeni, da niso primerni za manjše pasme in mladičke.


doubletroubledog.com

V začetku decembra 2021 smo začeli z CLASSIC ovratnicami, ki so v celoti narejene iz polipropilenskega traku, v vseh možnih barvah. Vsi materiali na ovratnici so močni in kakovostni in zagotavljajo sigurnost. Classic ovratnice imajo klasično zapenjanje skozi luknje in še dodatno rinko za stabilnost. Ta ovratnica se nikoli ne bo snela iz psa, saj je močna in čvrsto ostane na pasjem vratu.

Za klasike

CLASSIC

Ovratnica z dvojnim zapenjanjem, iz 4-slojnega traku, ki bo vedno ostala na vratu vašega psa.

Nadgradnja Classic ovratnice je CLASSIC PRO, ki je dodatno na notranji strani obložena z vodoodpornim Softshell blagom. Le-ta nudi dodatno mehkobo in udobje, softshell je tudi vodoodbojen material, kar zagotavlja suhost skozi celo leto. Da pa ovratnice ne bodo samo enobarvno, smo se z softshell materialom tudi poigral in s tem ovratnice naredili raznobarvne in unikatne.

Za zahtevne

CLASSIC PRO

Ovratnica iz traku, podložena z mehkim, udobnim in vodoodpornim Softshell materialom.

Ker pa so potrebe in želje kupcev tako različne, smo lansirali tudi PREMIUM ovratnice, ki so v celoti izdelane iz Softshell blaga. Znotraj ovratnice je vkomponiran tudi trak, kar zagotavlja stabilnost in trdnost ovratnice. Ker je softshell  vodoodbojen, se ovratnica izredno hitro suši in je tudi primerna za poletne čase. 

Za posebne

PREMIUM

Ovratnica v celoti iz Softshell blaga, ki zagotavlja mehkobo in udobje ter se hitro suši.

Kot zadnja ovratnica, ki smo jo predstavili tržišču, pa je SLIP ON. Je primerna za vse pasme, velike in majhne. Ovratnica je na notranji strani dodatno obložena s peno Eva, ki psu nudi mehkobo in udobje. Še posebno je ovratnica primerna za tiste pse, ki pogosto vlečejo. Ovratnica ima kar 3 plasti : polipropilenski trak, pena in Softshell, ki je vodoodporen, mehak in topel.Narejena je z dvema D zankama iz nerjavečega jekla. Ko vaš pes vleče, napetost potegne na eno zanko, ki zategne drugo zanko na vratu. Ovratnico bi lahko tako poimenovali tudi kot pol-zatezna ovratnica.  Ovratnica ima tudi dva odsevna traku, ki zagotavljata varnejše in vidne nočne sprehode.

Za tiste, ki vlečejo

SLIP ON

Ovratnica narejena iz treh slojev – trak, pena in Softshell, ki ni samo udobna ter varna, ampak tudi učinkovita.

V mesecu aprilu 2022 pa se nam je uresničila največja želja, in sicer sklenili smo sodelovanje z dvema velikima ponudnikoma taktične opreme, in sicer z Austrian Alpin, ki izdeluje ”quick release” Cobra klike ter z Italijanskim podjetjem KONG, ki izdeluje taktične ”quick release” karabine Kong Frog. Tako smo pokrili tudi športno/delavni segment ponudbe. K9 ovratnice in povodci so namenjeni za uporabo v delovnih in športnih pasjih disciplinah (reševanje, IPO, …), kar pa še ne pomeni, da jih ne morejo uporabljati lastniki psov pri vsakodnevni uporabi. Ker so ovratnice lahke, predvsem pa kakovostne in varne, so namenjene tudi vsakodnevni uporabi. 

Za delovne in športne discipline

K9

K9 ovratnice krasi originalni Avstrijski Cobra klik, ki je najbolj vzdržljiv klik na trgu. Ovratnice so namenjene vsakodnevni uporabi kot tudi za delovne, reševalne pse.doubletroubledog.com

Vsaka ovratnica pa potrebuje tudi ujemajoči povodec. Karabini na povodcu so izredno močni in višje kakovosti. Na CLASSIC PRO povodcih je nameščen klasičen srebrn karabin, primeren za močnejše pse. Na K9 povodce pa smo vključili inovativni karabin quick release KONG FROG, originalno iz Italije. Enojni povodec K9 ima frog karabin, medtem ko ima dvojni nastavljiv povodec poleg froga še klasičen črn karabin za nastavljanja dolžine povodca.

POVODEC K9

POVODEC CLASSIC PRO

PERSONALIZACIJA

Ker pa vedno stremimo k unikatnosti, pa lahko vsako ovratnico ali povodec oblikujete po svoje. Dodate ji lahko vezenje, kar ovratnico naredi posebno in unikatno. Naj bo to ime psa ali kakšna druga beseda ki ponazarja vas ali vašega psa, blagovno znamko, ali samo želi opozoriti na karkoli (npr,Ne božaj). 


doubletroubledog.com

Tel.št.

+386 31 385 011

E-mail

info@doubletroubledog.com


Kontakt

Klikni in stopi v stik z nami