Čas obdarovanj za tiste, ki to najbolj potrebujejo

Božični in novoletni čas je čas obdarovanj. Čas, ki ga preživimo skupaj z družinami. In je tudi čas, ko postanejo zavetišča za živali še bolj polna, predvsem zaradi pobeglih živali zaradi pokanja. 

Pri Double Trouble smo bili vedno podporniki raznih društev za zaščito živali in neprofitnih organizacijah, ki rešujejo živali iz cest in slabih okolij ter jim omogočijo boljše življenje.

Zato smo se tudi pri Double Trouble letos odločili, da obdarimo tiste kužke, ki že dolgo iščejo svoj dom v Zavetišču Ljubljana. Nekateri od njih potrebujejo primerne lastnike in niso za čisto vsakega, pri drugih me preseneča, zakaj so tako dolgo v zavetišču, saj so zelo prijazni in navihani in bi marsikomu lahko polepšali življenje. 

Vsakemu takemu kužku smo podarili unikatno Double Trouble ovratnico iz naše spletne trgovine. Upam, da vsakemu ovratnica prinese malce sreče in z njo kaj kmalu odide pravemu lastniku v svoj čisto pravi dom.

Predstavljamo varovance iz zavetišča Ljubljana z našimi Double Trouble ovratnicami:

KUKI

Kuki je PITBULL mix, razigran in živahen, zelo lepo učljiv s priboljški. Je malce zadržan pri novih ljudeh in ni primeren za družine z malimi otroci. Z našo CLASSIC OVRATNICO v zeleni barvi pa je res čudovit.  Je zelo zanimive barve. 

Več informacij o Kuki in o možnosti posvojitve pa kliknite TUKAJ.

PABLO

Pablo je predstavnik pasme cane corso, malce zadržan do tujcev, vendar vrhunsko treniran in ubogljiv. Primeren je za ljudi, ki se spoznajo na tovrstno pasmo. Za Pablota smo izbrali KAMUFLAŽNO PREMIUM OVRATNICO  .

Več informacij o Pablu in o možnosti posvojitve pa kliknite TUKAJ.

GEORGE

George je zadržan in plašen kuža, ki se razume  s psičkami, mačke pa bi raje preganjal, če bi imel možnost. Potreboval bo dom z veliko potrpežljivosti in človeka, ki mu bo pomagal premagati strah in začeti uživati življenje. Za Georga smo izbrali CLASSIC PRO OVRATNICO, ki mu bo še dolgo služila. 

Več informacij o Georgu in o možnosti posvojitve pa kliknite TUKAJ.

HRAST

Hrast je belgijski ovčar, ki je v zavetišče prišel v zelo slabem stanju. Obožuje crkljanje in žogice. Boji se drugih psov, v kolikor so le-ti vsiljivi, pa naj bodo majhni ali veliki. Družba nevsiljivih psov mu ne dela težav. Za Hrasta smo izbrali črno SLIP ON OVRATNICO, ki mu paše v vseh pogledih.

Več informacij o Hrastu in o možnosti posvojitve pa kliknite TUKAJ.

IN TUKAJ SO ŠE OSTALI VAROVANCI

Predstavljamo še ostale varovance ZAVETIŠČA LJUBJANA, ki iščejo svoj dom in kateri so prejeli čisto svojo Double Trouble ovratnico.

Za vse inforamcije o možnosti posvojitve, se obrnite na www.zavetisce-ljubljana.si

LOKI

KARA

LINDA

LUKA

MAČO

MAX

IN ŠE VELIKO JIH JE. 

https://www.zavetisce-ljubljana.si/