Vse najboljše za 1.rojstni dan

V petek, 2.3.2018 smo praznovali poseben dan – rojstni dan našega čisto prvega legla A.

 

Točno na ta dan, leto dni nazaj, je na svet prilezlo osem prečudovitih kosmatincev – šest samičk in 2 samčka. To so bili res lepi trenutki, saj so nam mali staffordi iskreno polepšali dneve, Exa pa se je izredno izkazala v vlogi novopečene mamice.

 

Bilo je veliko veselih in nasmejanih trenutkov, ko so se mali staffordi lovili in igrali, skakali in tekmovali za mamičino mleko. Bilo je veliko stresnih in neprespanih trenutkov, ko smo ponoči crkljali male kepice in čistili njihove postelje. Bilo je veliko sončnih dnevov, ko so se kužkii igrali zunaj in brezbrižno skakljali po travi.

 

In bilo je tudi veliko deževnih dni, ko so razgrajači raziskovali vse kotičke naše hiše. In po dobrih dveh mesecih so prišli tudi žalostni in istočasno veseli trenutki, ko so vsi naši staffordi odšli v nove, ljubljene domove. Potekle so marsikatere solze.

 

Vendar ko danes, po točno 1 letu pogledamo naše mladiče, našo veliko Double Trouble Ast družino, smo veseli in ponosni tako na njih kot tudi na njihove lastnike.

Vsem našim kužkom želimo VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN .

Še kratek pregled, ko so bili mladički stari 1 mesec in danes, stari 1 leto.

Ava Bella Double Trouble AST

       

      

Abby Love Double Trouble AST

      

Alessia Double Trouble AST

      

Amber Rose Double Trouble AST

      

Amy Rose Double Trouble AST

    

AC/DC Girl Double Trouble AST

          

Ashton Star Double Trouble AST

      

Arlot Black Double Trouble AST