Slovo in novi začetki

Sredi avgusta smo se poslovili še od zanje psičke iz legla D. Vsi stafordi so že v svojih domovih, kjer sedaj lepšajo življenja svojim novim družinam.

Slovo je bilo, kako naj se izrazimo, ”BitterSweet”, saj kljub temu, da so bili trije meseci zelo naporni in je odhod kužkov pomenil zasluženi počitek, pa se vsakič zelo navežemo na njih. Pri marsikateremu nas krepko stisne pri srcu, vendar je to proces, ki ga moramo sprejeti kot vzreditelji. Zato smo vedno tudi tako izbirčni, ko gre za potencialne in nove lastnike.

In tako smo se poslovili od naše Double Trouble Ast – D ekipe.

Vsem lastnikom želimo res kar se da sproščeno, veselo in razigrano življenje z njihovimi novimi člani. Vsi so že ali pa še bodo pričeli z šolanjem, kar v naši psarni tudi srčno svetujemo, tako da že dobivamo zanimive posnetke trikcev, ki jih mali stafordi veselo izvajajo. Ja, če se z njimi veliko ukvarjaš, nazaj dobiš trikrat več 🙂 Mi pa smo ponosni do neba in veseli, da smo se pravilno odločili bi izbiri lastnikov.

Za informacije in rezervacije za prihajajoče leglo v letu 2020 pa hitro klik TUKAJ, saj že sprejemamo rezervacije in seznam se hitro polni.

Ekipa DOUBLE TROUBLE AST 🙂