Samo najboljša prehrana za naše pse

Velikokrat se v naši psarni srečujemo z vprašanji, kakšno hrano jejo naši psi? Kaj jim svetujemo za prehrano njihovega stafforda? Kaj staffordom najbolj odgovarja?

Na ta vprašanja je zelo težko odgovoriti z zagotovostjo. Vsak pes je drugačen, vsak ima drugačne potrebe, metabolizem, živi v drugem okolju, je izpostavljen drugačnim vplivom. 

Smo pa skozi leto tudi pri vseh naših psih potestirali 100 in 1 znamko briketov. Našli ene, ki so odgovorajali nekaterim, druge drugim. Zelo težko pa je bilo izbrati nekaj, kar bi odgovarjalo vsem našim psom.

Od prehoda na surovo hrano, smo ta vprašanja nehali zastavljati. 

Mi smo izbrali PASJO MESNICO, ki nudi popolni surovi obrok za vse naše pse. Imajo največji izbor surovega mesa, posušenih priboljškov in pasjih dodatkov. 

In tudi naše mladičke že od samega začetka spoznavamo s surovo pasjo hrano iz pasje mesnice. Ker gre za popolne obroke že vnaprej pripravljenih mesnih klobas, v katerih je pravilno in uravnoteženo razmerje mesa, kosti, organov, ter pri barf različici tudi sadja in zelenjave, je hranjene mladičkov izredno enostavno. Odtališ in postrežeš. In točno 10 sekund traja, da je skleda polizana .

Ker pa se v naši psarni udeležujemo tudi pasjih mednarodnih razstav ter raznovrstnih tekmovanj, pa smo bili primoreni surovo hrano kombinirati z suho hrano, torej z briketi. In po dolgem času zbiranja in testiranja, smo le našli primerne brikete, ki zadovolji vse naše odrasle pse. Mi smo izbrali NEKMAR pet Nutrition, ki nudi kakovostne brikete po dosegljivih cenah. 

Torej, če odgovorimo na vsa ta vprašanja…mi se poslužujemo surove hrane iz PASJE MESNICE, ustrezno pa kombiniramo (v ločenih obrokih) Nekmar brikete. Kaj pa odgovarja vašemu psu, pa boste morali raziskati sami.