PlayDog Pull – Najbolj trpežna pasja igrača

Sem vam redno dogaja, da kupite pasjo igračo, za katero menite, da se bo vaš pes igral nekaj časa, potem pa po 5ih minutah igre, igrača razpade, se strga oziroma uniči?

Ja, naši staffordi imajo zelo močan ugriz in plenski nagon, zato marsikatera igrača ne zdrži takega pritiska. Kljub temu, da je na trgu pasje opreme ogromno pullerjev in pasjih igrač, ki naj bi potešile to potrebo po vleki in borbeni igri, pa žal nobena ni dovolj vzdržljiva, da bi preživela eno igro, kaj šele dolgoročno obstojnost.

Zato vam predstavljamo čisto nov izdelek na trgu, ki je ne samo vzdržljiv in naraven, ampak tudi atraktivne oblike.

PLAYDOG PULL

This image has an empty alt attribute; its file name is GUMB-DODAJ-VC-KOSARICO.jpg

Elastična gumijasta igrača kateri se psi ne morejo upreti je narejena iz 100% naravne gume, ki je izredno trpežna in prijazna zobem.


PlayDog Pull je namenjen borbeni igri in vleki. Igra s psom je eden najpomembnejših delčkov v mozaiku vzgoje in šolanja psov. Z njo najlažje in najbolj produktivno sprostimo kompleks lovskih nagonov, prav tako je nepogrešljiva v gradnji odnosa med vodnikom in psom.

PlayDog nikakor ni zaposlitvena igrača, ampak je namenjena aktivni igri s psom zaradi katere se sprošča nagon in odvečna energija.


Tukaj se nam poraja zanimivo vprašanje: ”Kdaj ima lahko pes igračo oziroma igrače sploh na voljo, čigava igrača sploh je in kaj je njena glavna naloga?” Igrača je naša, ne last psa. Ob igri jo samo damo v skupno uporabo ter jo ob koncu igre pospravimo. Njena glavna vloga je biti sredstvo za interakcijo med vodnikom in psom. Psu mora biti igra predstavljena tako, da pes uživa v dejavnosti in interakciji z vodnikom, ne pa zgolj zaradi igrače kot objekta.

In ravno PlayDog Pull je odličen primer igrače, ki omogoča to skupno interakcijo med psom in človekom. Da pa dosežemo še dodatno sproščanje energije, pa lahko PlayDog Pull obesimo na močno vejo in pustimo, da pes samostojno izvaja vleko. Vsekakor po končani igri PlayDog pospravimo in s tem dosežemo, da bo igrača še dolgo zaželjena.

Najboljša stvar pri tej pasji igrači pa je to, da ima garancijo na kvaliteto. Kar pomeni, da če se vam igrača pri vleki uniči oziroma raztrga, prejmete novo. Seveda garancija ne velja, v kolikor pustite igračo, da jo pes samostojno grizlja nekaj časa, saj proti močnim zobem naših staffordov in marsikateri drugi pasmi, še tako dobra guma nima nobene možnosti.

Playdog smo testirali tudi v naši psarni z našimi staffordi in zaenkrat ostaja igrača po vsakodnevni igri ista, kot je bila nova.


Najbolj vzdržljivo pasjo igračo PlayDog Pull lahko kupite v naši spletni trgovini

This image has an empty alt attribute; its file name is naslovna-fotka-trgovina-DogPull-3-1024x445.jpg

Nakup je enostaven. S klikom dodaj v košarico izpolnite vse vaše podatke, in Playdog boste kmalu prejeli na vaš dom preko dostavne službe. Odločate se lahko med plačilom na naš TRR račun ali po povzetju.

This image has an empty alt attribute; its file name is 117799175_119837163159291_481443599089118226_o-683x1024.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is GUMB-DODAJ-VC-KOSARICO.jpg