PlayDog – najbolj nore pasje igrače na trgu

Večni problem lastnikov staffordov ter ostalih pasem, ki imajo močne ugrize je, da pasje igrače na trgu ne zdržijo dolgo. Ponudba tovrstnih igrač se je v zadnjih letih tako zelo razširila, da so lastniki pogosto v dilemi, kaj dejansko izbrati.


Vsak pes potrebuje igrače, ki so ključnega pomena za vzgojo in socializacijo. Igranje z ustrezno izbrano igračo zaposli psičkove šape, čeljust in misli. S tem se energija preusmeri v nekaj produktivnega, zmanjšuje stres, dolgočasje in osamljenost in vzpostavlja se močna povezanost med vodnikom in psom. Zmanjšuje pa tudi škodo, ki jo ostri zobje lahko pustijo na pohištvu ali čevljih.

Da je pasja igrača NUJNA za zdrav razvoj psa, tako telesnega kot tudi metalnega in karakternega, nam je jasno, Potem pa se pojavi še eno vprašanje :

Katero igračo izbrati, da bo za mojega psa zanimiva in da bo obstojna?

Danes je ponudba pasjih igrač na trgu zelo bogata…od plišastih igrač, žogic, frizbijev, pullerjev in kongov. ”Odlično, tole bo zagotovo zdržalo dolgo!” je prepričanje vsakega lastnika, ko za take močne in vzdržljive igrače veliko odštejejo. Potem pa igračo spoznajo s svojim psom, in kaj kmalu je raztrgana ali vsaj načeta!


Marsikatera pasja igrača obljublja večnost in vzdržljivost, pa temu ni tako. Seveda je potrebno razumeti, da so pasme kot na primer Stafford, PittBull, Nemški ovčar, Rottweiler in podobne s svojim ugrizom močnejše od vsake igrače. Vendar pa še vedno ostaja upanje, da bo igrača zdržala vsaj kakšen dan, mogoče celo mesec.

Extreme Kong vs Ferrari

In potem je na trg prišla blagovna znamka PlayDog.


PlayDog PULL

Prvi izdelek na trgu je bil PlayDog Pull – Na začetku smo bili vsi skeptični. ”No, še ena gumijasta pasja igrača ki obljublja večnost in vzdržljivost!”

Ker je bila zanimive in atraktivne oblike, smo eno naročili in testirali . Nad rezultati smo bili navdušeni. Ne samo da je narejena iz izredno močne eko gume, ki je varna za pasje zobe, prav tako so psi nori na njo. Po vsakodnevnem testiranju z igro, s treningi, privezali pa smo jo tudi na drevo, je igrača po 4ih mesecih še vedno cela in nedotaknjena.

In igračo smo takoj vključili v našo spletno trgovino.


Nad PlayDog Pullom smo bili navdušeni po vseh pogledih. Igrača, ki je prijazna do pasjih zob, zelo prožna, funkcionalne oblike, večnamenska in še vzdržljiva!

Potem pa so nas razvijalci pri PlayDog-u presenetili še z dodatnimi izdelki, ki so bili razviti posebej za močne pasme.

Predstavljamo vam čisto nove pasje igrače na trgu, ki vsaka služi svojemu namenu. Od Pulla se malenkost razlikujejo samo po uporabnosti oz. čemu je namenjena, razvijalci pa niso šparali na vzdržljivosti. Vsi PlayDog produkti so izredno obstojni, marsikdo trdi, da so njihove igrače NEUNIČLJIVE.


PlayDog RING

Ring je gumijasta pasja  igrača v obliki kroga, ki je oblikovana tako, da bo v rokah vodnika izredno stabilna. Zaradi svoje mehkobe jo imajo psi izredno radi, saj je izredno prožna in mehka za zobe. In to je tudi največja razlika od PlayDog Pulla. Zaradi svoje velikosti pa je priročna tudi za na sprehode.


PlayDog CHEW

CHEW je gumijasta pasja  igrača, ki je namenjena žvečenju in igri ”prinesi”, saj je zaradi svoje poskočnosti za pse zelo zanimiva. Če pa boste notri skrili slastne priboljške ali namazali notranjost Chew-ja z arašidovim maslom, pa bo še bolj zanimiva. Njena vzdržljivost pa je daleč najboljša od vseh trenutnih igrač za žvečenje. PlayDog Chew je na voljo v treh velikostih oz.strukturah:


PlayDog BALL

BALL je gumijasta žoga za vse pasje navdušence na žogice. Nekateri še vedno uporabljajo pasje žogice, kljub temu da je bilo na to temo povedano res veliko negativnega. Teniške žogice (res da jih lahko dobimo zastonj), zelo hitro razpadejo na koščke, ki jih pes pogoltne, kar pa je lahko tudi smrtno nevarno. Izdelane so iz filca, ki je abraziven in obrablja pasje zobe. Tako da se od takih žogic raje poslovite in kupite obstojno in varno žogico PlayDog Ball.


Če vas še nismo prepričali, potem se prepričajte sami.

Vse PlayDog pasje igrače na voljo TUKAJ.