Personalizirane ovratnice po VAŠI MERI

V Double Trouble Amstaff spletno trgovino smo dodali čisto novo ponudbo personaliziranih izdelkov. Tako lahko za vašega štirinožnega prijatelja izberete ovratnice ali povodec, katerega si oblikujete sami.


GALLUS OVRATNICE

V sodelovanju s podjetjem Gallus smo v svojo ponudbo vključili personalizirane kakovostne ovratnice iz izredno močnega in trpežnega materiala, z dvojnim zapenjanjem, kar zagotavlja še dodatno varovalo za naše močne stafforde.


DOUBLE TROUBLE ovratnica + IME PSA

Izbirate lahko med že pripravljenimi ovratnicami z našim DOUBLE TROUBLE dizajnom, kamor lahko vključite ime vašega psa. Izberete si barvo ovratnico, prav tako pa tudi barvo in font pisave.


AMSTAFF ovratnica + IME PSA

Amstaff ovratnica je posebna ovratnica narejena za vse naše stafforde. Tudi na to ovratnico lahko vključite ime vašega stafforda, si izberete barvo traku, prav tako tudi barvo in font pisave.


UNIKAT ovratnica – v celoti personalizirana

UNIKAT ovratnica je v celoti personalizirana ovratnica, ki si jo lahko oblikujete po svoje. Izbirate lahko med različnimi barvami, dodate ime psa, krajše besedilo ali dodatno besedo, tudi logotip ali sliko.


LOOMP OVRATNICE

V svojo ponudbo pa smo vključili tudi izredno mehke in kakovostne LOOMP ovratnice, ki so izdelane iz lahkega in zračnega materiala. Ovratnice se zapenjajo na sistem zaponka skozi rinko in je zato zelo varna in trdna. Vse Loomp ovratnice so narejene v Sloveniji, in so primerne tako za čisto majhne pasme kot tudi velike in močnejše pasme, kot so naši staffordi. Na ovratnico je možno vezenje imena psa, telefonske številke ali pa kakšne dodatne besede.


CLASSIC ovratnica z možnostjo vezenja

Ovratnica je namenjena vsakodnevni uporabi in je idealna za mladičke, saj je zelo lahka in ima večji razteg pri obsegu. Tako jo lahko kuža dlje časa uporablja. Možne so različne velikost in barve, prav tako pa si lahko izberete dodatno vezenje na vašo ovratnico.


SPORT ovratnica z možnostjo vezenja

Ovratnica Sport je oblazinjena in mehka ovratnica iz polipropilena in zračnega materiala. Pri tej ovratnici lahko izbirate vse možne barvne kombinacije, torej podloga ovratnice in trak ovratnice v drugi barvi, prav tako pa si lahko zberete dodatno vezenje na ovratnico.

This image has an empty alt attribute; its file name is GUMB-PREVERI-PONUDBO.jpg

Katerokoli ovratnico si boste oblikovali, je vaša izbira….bo pa vsaka nekaj posebnega in edinstvena, kot je edinstven tudi vaš kuža.

Celotno ponudbo ovratnic ter druge pasje opreme pa si lahko pogledate TUKAJ.