Možgane na OFF

Po oddaji vseh mladičkov v nove domove, smo se v sredini avgusta odpravili na zaslužen dopust…možgane na smo dali na ”off” in postavili stafforda na stražo.

Popokali smo šila in kopita, pa še dva psa sabo, in se odpeljali na Hrvaško obalo v kraj, ki ga že preveč dobro poznamo.

Akcija, ki je trajala 10 dni in smo jo poimenovali ”MOŽGANI NA OFF”, se je začela…

Hulk in Exa sta dopust resno vzela

Kljub temu, da so oznake po celotni obali naznanjale, da so tam psi prepovedani, smo našli svoj kotiček raja na plaži.

Tako Hulk kot Exa sta se tudi prvič preizkusila v vožnji s SUP-om. Oba sta kar dobro preživela kratko vožnjo, vsak po svoje in na svoj način.

Exa je ”furala” svoj stil ”reševalke iz vode” in želela iz SUP-a rešiti vsakega plavalca iz vode. Še dobro, da jih na tem koncu ni bilo veliko. Medtem ko je Hulk samo okamenel, mirno sedel in se stiskal.

Verjetno bomo morali še kar nekajkrat vzeti ta dva štirinožca na SUP, predno ga bosta osvojila in bila na njem sproščena. Ampak nekje je potrebno začeti.

Vsakodnevno plavanje, sprehajanje in večerno raziskovanje mesta je oba zelo izčrpalo, zato sta večino vročih dni preživela kot prava dopustnika.

Odlična lokacija naših počitnic, direktno na plaži, z ograjeno parcelo in najboljšo senco.
Raj na zemlji

Naša najmlajša članica psarne pa si je na stojnicah v mestu našla prav poseben spominek, ki bi lahko bil unikatno narejen za našo Double Trouble Ast psarno.

Do naslednjega leta…se vidimo morje.

Ekipa Double Trouble Ast