Mi prisegamo na WITHCAR.SI

V naši psarni glede na uporabo in izkušnje zagotovo priporočamo dodatno opremo Gledring, ki jo dobite v spletni trgovini withcar.si.

ZAKAJ?


V naši psarni imamo 5 staffordov. Vsi se zelo radi peljejo v avtomobilih, in radi jih tudi mi peljemo na kakšen izlet. Slabo vreme, dež, sneg nas ponavadi ne ustavi. Ampak je posledica takšnega podviga vedno stanje avtomobila, o katerem raje ne bi govorili.

Ker pa imamo vse avtomobile opremljene z dodatno opremo po meri vozila WITHCAR.SI, je avto zelo hitro spet urejen.


Njihovi gumi tepihi za avto Gledring so narejeni iz vrhunskega naravnega kavčuka, odlikuje pa jih popolno prileganje, atraktiven design, zaradi katerega so preproge za avto enostavne za čiščenje in nadpovprečno dolga življenjska doba.


Mi prisegamo tudi na gumi korito za prtljažnik Gledring, ki je izdelan natančno po meri prtljažnika. Korito olajša čiščenje, preprečuje zdrse tovora in prepreči poškodbe na spodnjem delu prtljažnega prostora vozila. Poleg korita pa je na voljo tudi Doggymat, ki omogoča varen vstop/izstop psa v prtljažnik ne, da bi pri tem poškodoval odbijača.


Poleg tepihov in korita imajo v njihovi ponudbi tudi ostalo dodatno opremo, kot so senčniki za v avto, strešni nosilci, prevleke proti toči ter ostalo. Preverite celotno njihovo ponudbo na withcar.si.Withcar