Leglo E podrlo vse rekorde – imamo jih 11

V sredo 16.6.2021 smo v naši psarni podrli vse naše rekorde v številu mladičev, saj jih je naša Vodka zdrave in brez zapletov na svet spravila kar 11, kar je največ do sedaj.

Vodka nas je nas je zopet presenetila in opravila izredno navzven lahko kotitev, čeprav smo prepričani, da se je zelo utrudila. Vsi mladički so na svet prišli brez zapletov, takoj zadihali in jedli. Lepo tudi pridobivajo na teži, so živahni in ješči, Tudi Vodka se počuti dobro, sedaj je za vse čas za počitek, kmalu pa objavimo nekaj novih fotografij in vam jih predstavimo še osebno.

LEGLO E- 16.6.2021

6 SAMIČK, 5 SAMČKOV

Če tudi vi razmišljate o Ameriške Staffordu doma, za vzrejo oziroma razstavnega značaja ali imate vprašanje glede prihajajočega legla, nas pokličite ali pošljite E-mail.

Postopek za vključitev na seznam potencialnih lastnikov je tak, da nam pošljite vaše kontaktne podatke (telefonsko številko, kraj bivanja), ali si želite samčka ali samičko, ter na kratko, zakaj ste se odločili za pasmo Ameriški Staffordshire Terrier in kakšen je vaš namen (ljubljenček, nadaljnja vzreja, razstave,..)

Vaš kontakt si bomo zapisali in vas obveščali o vseh novostih glede prihajajočega legla. Ko se bo bližal ‘D’ dan, se bomo z vsemi pogovorili ter z izbranimi tudi dogovorili za osebno srečanje. Na ta način boste lahko osebno postavili vsa potrebna vprašanja, spoznali naše pse, prav tako pa bomo tako tudi mi ocenili, ali ste primerni novi Double Trouble lastnik.

Tel.št.

+386 51 275 707

E-mail

doubletrouble.ast@gmail.com

Kontakt

Klikni in stopi v stik z nami