Leglo E odhaja domov – 2.del

V drugem delu oddaje smo se poslovili še od ostalih petih kužkov. Vsi kužki so že pri svojih novih družinah. Nekateri že popolnoma navajeni na svoje novo življenje, drugi se še malce lovijo, vendar verjamemo v naš izbor lastnikov, da jim bo kmalu uspelo ujeti ritem.

Vsakemu lastniku smo za njihovega novega člana podarili paket, ki je skrival veliko dobrot in presenečenj. Zato gre posebna zahvala našim partnerjem:

ROYAL CANIN SLOVENIJA mini paket briketov, posoda za shranjevanje, darilni bon,…

MR.PET – priboljški, briketi, bon

PASJA GAJBA – personaliziran paket priboljškov in bon

PASJA MESNICA – paket suhih priboljškov

NEKMAR PET NUTRITION – paket briketov

MACROCANARIO – bikovka in vitamini

ANDREJA KUNC – personalizirana odejica z imenom

AMSTAFF SHOP  – povodec, ovratnica, igrača, Double Trouble majice

ELLA JEAN
DOUBLE TROUBLE AST

EXTRA HOT
DOUBLE TROUBLE AST

EIGHT MILE
DOUBLE TROUBLE AST

EUROPA
DOUBLE TROUBLE AST

ED HARDY
DOUBLE TROUBLE AST

Če tudi vi razmišljate o Ameriške Staffodu za ljubljenčka,  vzrejo oziroma razstavnega značaja ali imate vprašanje glede prihajajočega legla, nas pokličite ali pošljite E-mail.

Postopek za vključitev na seznam potencialnih lastnikov je, da nam pošljite vaše kontaktne podatke (telefonsko številko, kraj bivanja), ali si želite samčka ali samičko, ter na kratko, zakaj ste se odločili za pasmo Ameriški Staffordshire Terrier in kakšen je vaš namen (ljubljenček, nadaljnja vzreja, razstave,..)

Vaš kontakt si bomo zapisali in vas obveščali o vseh novostih glede prihajajočega legla. Ko se bo bližal ‘D’ dan, se bomo z vsemi pogovorili ter z izbranimi tudi dogovorili za osebno srečanje. Na ta način boste lahko osebno postavili vsa potrebna vprašanja, spoznali naše pse, prav tako pa bomo tako tudi mi ocenili, ali ste primerni novi Double Trouble lastnik.

Tel.št.

+386 51 275 707

E-mail

info@doubletrouble-ast.com

Kontakt

Klikni in stopi v stik z nami