Kaj je pa danes na meniju?

Staffordi v naši psarni so stari že 5 tednov in njihova prehrana je že zelo raznovrstna. Poleg briketov, posebej za mladičke, ki jih mešamo z vodo, dodamo tudi kozji jogurt ali ovsene kosmiče, je njihova poslastica dneva zagotovo surovo meso iz Pasje mesnice.

Pri prehodu na mesno hrano smo se tudi posvetovali s Pasjo mesnico in skupaj pripravili jedilnik za male amstaff kepice. Tako smo se odločili za surovo meso iz ovčetine, govedine in zelenih vampov, ki so naravni probiotik za črevesje.


V surovo meso umešamo tudi kozjo skuto ali kozji jogur, ovsene kosmiče, jajček ali surovo zelenjavo. Vse skupaj zmešamo in razdelimo v 9 enakovrednih mesnih kroglic.


Pasji mladički obožujejo mesne kroglice, mi pa tudi točno vemo, koliko je kdo pojedel, saj vsak dobi eno mesno kroglico.Tovrstna prehrana zagotovi mladičkom ogromno vitaminov in mineralov, ki jih potrebuje pri rasti. Njihovi drekci so čvrsti, dlaka sijoča in ne smrdi jim iz ust. Zato menimo, da je to zagotovo pravi način hranjenja, ne samo mladičkov ampak tudi odraslih psov. Skupaj z izbrano suho hrano, ki seveda morajo biti ločeni od surovega mesnega obroka, dobimo zadovoljnega kužka 🙂Tudi mamica Exa in Hulk obožujeta Pasjo mesnico.


Hvala Pasja mesnica za izvrsten izbor surovega mesa in za vse nasvete…skupaj smo našim staffordom zagotovili poln jedilnik, ki ga potrebujejo za rast. Vsi novi lastniki v naši psarni pa bodo od Pasje mesnice prejeli tudi izvrstne in okusne darilne pakete.

https://www.facebook.com/pasjamesnica/