GameDog Immunity – priboljški za imuniteto

11,90

 • Izboljša imunost zaradi stresnih situacij (razstave, izleti,..)
 • Stimulira imunski sistem pri povečano obremenitvijo telesa (tekmovanja, menjanje dlake, po brejosti)
 • Izboljšuje imunosti pri starejših, šibkih in oslabelih psih
 • Podpira imunost v obdobju cepljenja
 • 90 g

Na zalogi

Product Information

GAME DOG Functional Treats Immunity, 90g – pasji priboljški za imuniteto

GAME DOG Functional Treats Immunity so funkcionalni priboljški za pse, ki spodbujajo njihov imunski sistem. Zasnovan za pse vseh starosti.

Je odlična podpora za njihovo imuniteto, še posebej v času izpostavljenosti njeni oslabitvi:

 • mladiči v obdobju rasti in cepljenja, menjava hiše;
 • vzreja psic v perinatalnem območju;
 • starejši psi;
 • si med okrevanjem po boleznih;
 • športni, delovni in razstavni psi (stres, povezan s številom dražljajev, obremenitvijo telesa);
 • bivanje v hotelih in zavetiščih za živali;
 • sprememba kraja bivanja – npr. potovanja, posvojitev.

Priboljški so v obliki majhnih drobljivih kroketov, polnjenih s pasto, ki vsebuje β-1,3/1,6-glukan v odmerku, ki ustreza prehranskim dopolnilom. Tako združujemo posel z užitkom! 🙂

Aktivne snovi v 1 priboljšku : beta-1,3/1,6-glukan (42mg)

Priporočljiva dnevna doza: 1 piškotek na vsakih 10 kg telesne teže psa. Psi, ki tehtajo manj kot 10 kg – 1 piškotek. Psi, težji od 40 kg – 4 piškoti.

Pomembna opomba: Dopolnitev s pasjim beta-1,3/1,6-glukanom daje najboljši učinek pri dolgotrajni in redni uporabi. Optimalna stimulacija imunskih mehanizmov se pojavi 72 ur (3 dni) po začetku dajanja.

Opozorilo! Dajanje dodatkov, ki vsebujejo beta-glukan, ni priporočljivo v primerih imunosupresivne terapije (pri kateri je reaktivnost imunskega sistema posebej zmanjšana), zdravljenja, ki znižuje krvni sladkor (diabetes) in farmakološkega zdravljenja hipertenzije – beta-glukan ima tudi lastnosti ki znižuje krvni tlak.

Če vaš pes jemlje zdravila, se pred dajanjem dodatkov beta-glukana posvetujte s svojim veterinarjem.


Aktivna sestavina prehranskega dodatka Game Dog Functional Treats Immunity:

β-1,3 / 1,6-glukan – polisaharid (sladkorna spojina), ki se naravno nahaja v znatnih količinah v stenah kvasovk Saccharomyces cerevisiae. Po peroralnem zaužitju ga absorbirajo imunske celice v črevesju (makrofagi), kar sproži imunske mehanizme. Posledično se poveča število belih krvnih celic v obrambi telesa pred različnimi patogeni. Priporočljivo tudi za kronične ali ponavljajoče se okužbe. Močnejša imunska reakcija telesa pomaga omejiti in upočasniti razvoj neoplastičnih procesov.

Znanstvene raziskave kažejo pozitiven učinek na črevesno bioto, kjer beta-glukan deluje kot prebiotik. Dodatek beta-glukana v prehrani omogoča rast normalnih bakterijskih kultur v prebavnem traktu in s tem omejuje možnost razvoja patogenih bakterij.

Številne znanstvene študije potrjujejo povečano učinkovitost cepljenja pri psih, ki so jim dodali β-1,3/1,6-glukan. Njihovi organizmi imajo višje titre protiteles proti patogenom, danim v cepivih, v nasprotju z živalmi, cepljenimi brez dodatkov.

V primeru alergijskih reakcij obogatitev prehrane z β-1,3/1,6-glukanom zmanjša nastajanje protiteles IgE, ki nastanejo pri alergijskih stanjih, ki povzročajo različne simptome.

Beta-glukan vpliva na zniževanje ravni holesterola v krvi, zato je lahko koristen pri shujševalnih terapijah. Še več, ne prebavi se, upočasni prehod vsebine hrane v črevesju (znižuje absorpcijo ogljikovih hidratov), ​​kar pozitivno vpliva na uravnavanje ravni sladkorja v krvi – lahko je dragocen element pri zdravljenju sladkorne bolezni. pri psu.

En paket vsebuje približno 55-60 piškotov, skupne teže 90g.


Sestava: pšenična moka, koruzna moka, celične stene kvasovk Saccharomyces cerevisiae (vir β-1,3/1,6-glukana), živalska olja in maščobe (perutninska in goveja maščoba), posušene živalske beljakovine (piščanec), pivski kvas, hidrolizirane jetrne beljakovine (piščančje jetrne beljakovine)

Analitične sestavine: surova olja in maščobe 23,1 %, beljakovine 11,9 %, surove vlaknine 13,2 %, surovi pepel 3,5 %

Priporočljiva dnevna doza: 1 piškotek na vsakih 10 kg telesne teže psa. Psi, ki tehtajo manj kot 10 kg – 1 piškotek. Psi, težji od 40 kg – 4 piškoti.

Paket 90g

 

Vse snovi, ki so v pripravku, so najvišje kakovosti in izpolnjujejo človeške prehranske standarde (človeški razred)

Morda vam bo prav tako všeč…