GameDog ANIFLEXI+ 250g – za zdrave sklepe

37,90

 • prehransko dopolnilo za zdrave sklepe
 • Zavira napredovanje degeneracije v sklepih in hrbtenici
 • Zmanjšuje bolečino
 • Izboljša gibljivost in prožnost sklepov
 • Neguje hrustanec v telesu
 • 250g

Na zalogi

Product Information

GameDog AniFlexi+ V2 – prehransko dopolnilo za zdrave sklepe

AniFlexi + je inovativno večkomponentno prehransko dopolnilo za pse, ki podpira pravilno delovanje gibalnega sistema. Priporočljivo za živali z motnjami v delovanju sklepov in za mlade pse v obdobju intenzivne rasti z nepravilnostmi v razvoju sklepnega hrustanca.

Aktivne sestavine izdelka zmanjšujejo vnetja in bolečine v hrustancu ter izboljšujejo prožnost in gibljivost sklepov. Redna uporaba pripravka pozitivno vpliva na delovanje mišično-skeletnega sistema in preprečuje degenerativne spremembe v sklepih.

Zakaj GameDog AniFlexi+:

 • Zavira napredovanje degeneracije v sklepih in hrbtenici
 • Zmanjšuje bolečino
 • Izboljša gibljivost in prožnost sklepov
 • Neguje hrustanec v telesu
 • Lajša simptome propadajočega sapnika

 • Sestava v 2,5g : – Hidroliziran kolagen 1250 mg, Kolagen tipa II 25 mg, Hialuronska kislina 25 mg, Glukozamin sulfat 500 mg, Hondroitin sulfat 250 mg, Boswelia Serrata 250mg, MSM (metil-sulfonil-metan) 125 mg, Vitamin C 75 mg
 • Odmerjanje:Podporno pri motnjah delovanja sklepov – 2,5 g (1/2 mere) na vsakih 15 kg telesne teže psa najmanj 30 dni ali dokler simptomi ne izginejo. Nato lahko odmerek zmanjšamo na 1,25 g (1/4 mere) na vsakih 15 kg telesne teže. Del izdelka pred serviranjem zmešajte s hrano.
  1 zajemalka, ki je vključena v paket, vsebuje 5 g izdelka.
 • Paket: 250g 

Napredna formula pripravka temelji na najkakovostnejših učinkovinah:

Hidroliziran kolagen – osnovna beljakovina, ki gradi sklepni hrustanec, kite in vezi. Kolagen podpira pravilen razvoj, hrani in obnavlja sklepe in druga vezna tkiva v telesu. Zagotavlja proste aminokisline, peptide in kolagenska vlakna, potrebna za sintezo kolagena v telesu. Dodatek v primeru degeneracije sklepov pri psih izboljša gibljivost in prožnost sklepov ter vidno zmanjša bolečino. Vsebuje predvsem kolagen tipa I, II, V in XI.

Native kolagen tipa II – najpomembnejša vrsta kolagena za sklepni hrustanec. Lahko predstavlja več kot 50% suhe teže hrustanca. Zmanjšuje bolečine in vnetja v sklepih.

Hialuronska kislina – glikozaminoglikan, ki ga pogosto najdemo v organizmih živali, zlasti v sinovialni tekočini. Zagotavlja pravilno viskoznost in elastičnost sinovialne tekočine v sklepni kapsuli, poveča prožnost sklepa in izboljša gibljivost.

Boswellia Serrata – močan izvleček Boswellia s errata, ki vsebuje 65% bosveličnih kislin, blaži težave s kostnim sistemom. Boswellove kisline izboljšujejo krvni obtok v sklepih in so odgovorne za zmanjšanje oteklin, zaviranje vnetja in lajšanje bolečin v sklepih.

MSM – žveplova spojina, ki je osnovni gradnik vezivnega tkiva v telesu. Podpira pravilno delovanje sklepov, pospešuje regeneracijo, deluje protivnetno in lajša bolečine.

Glukozamin – Spodbuja regeneracijo hrustanca in pravilno delovanje sklepov. Poveča količino sinovialne tekočine v sklepni kapsuli, kar znatno zmanjša bolečino živali in olajša gibanje.

Hondroitin – je ena od komponent sklepnega hrustanca. Spodbuja rekonstrukcijo sklepnega hrustanca in odpravlja trenje med stičnimi, gibljivimi deli sklepov.

Vitamin C – potreben za sintezo kolagena in preprečuje njegovo degeneracijo v telesu.

Sestava: Hidroliziran kolagen (govedo), glukozamin sulfat (iz morskih rakov), hondroitin sulfat (govedo), ekstrakt boswellia serrata (bosvelična kislina – 65%), metilsulfonilmetan (MSM), vitamin C (L-askorbinska kislina), hialuronska kislina, nedenaturiran kolagen tip II (pridobljen iz perutninskih briščic).

Vse snovi, ki so v pripravku, so najvišje kakovosti in izpolnjujejo človeške prehranske standarde (človeški razred)

Morda vam bo prav tako všeč…