Bio zeliščno pršilo za pse – proti klopom in komarjem

11,90

  • 250 ml
  • ročno delo, Slovenski proizvod
  • Prepreči prisesanje klopov
  • deluje tudi proti komarjem

Ni na zalogi

Product Information

Bio zeliščno pršilo proti klopom 250mlPrepreči prisesanje klopov na kožuh in odganja komarje

Pršilo proti klopom je narejeno iz naravnih izvlečkov zelišč, ki odganjajo klope in zavirajo njihov razvoj. Pršilo odganja klope in preprečuje njihovo prisesanje na kožuh. Je povsem brez dodatkov kemičnih snovi, kar pomeni, da je za tvojega kužka povsem neškodljiv.

Ko svojega kužka božaš in neguješ, si v tesnem stiku z njegovim kožuhom. Posledično pa tudi s sredstvi, ki jih uporabljaš za njegovo nego. Poskrbi, da niti ti, tvoja družina in tvoj kuža ne boste v stiku s škodljivimi kemikalijami, ki se konstantno kopičijo v prostoru, kjer se kuža nahaja. Izbrana zelišča v pršilu odganjajo klope in drug mrčes ter preprečujejo njihov razvoj. Blagodejno vpliva tudi na kožuhPreverjena kombinacija zelišč poskrbi za močne in sijoče dlake, spodbuja njihovo pravilno izraščanje in kožuhu povrne naravno ravnovesje.

Kožuh je največji organ tvojega kužka, skozi katerega snovi prehajajo v njegovo telo. Privošči mu najboljšo zaščito s certificiranim ekološkim pršilom proti klopom. Pršilo proti klopom za pse ima uspešno opravljene teste učinkovitosti in preverjeno ščiti pred klopi – poskrbi le, da ga popršiš po vsem kožuhu in nanos redno obnavljaš, običajno je dovolj 1x tedensko ;)

Specifikacija in sestavine mazila

  • 250 ml 
  • Sestavine: Voda, eucalyptus citriodora olje*, glicerol, timijan*, atlaška cedra*, bazilika*, poprova meta*, geranija*              *ekološka sestavina

Uporaba :Pršilo proti klopom za pse Cay zagotavlja dolgotrajno in učinkovito zaščito pred klopi. Pred uporabo ga pretresi, nato naprši po kožuhu z razdalje od 15 do 20 cm, enakomerno in v enkratnem nanosu. Pred nanosom mora biti dlaka suha in čista. Pršilo nanesi na dlako psa v nasprotni smeri rasti dlak na vseh delih telesa in ga poskusi v dlako čimboljše vtreti (lahko malo pomasiraš z rokami ali s krtači). Po nanosu sredstva ne izpiraj in ga pusti, da se posuši naravno ali s fenom. Če se na koži pojavijo znaki draženja, sredstvo prenehaj uporabljati. Nanos ponovimo 1x tedensko oz. če se s kužuha spere s kopanjem, dežjem ali kako drugače.

Morda vam bo prav tako všeč…