GameDog KRILOVO OLJE – privoščite svojemu psu najboljše

V poplavi vseh prehranskih dodatkov na trgu smo včasih lastniki psov zmedeni, kateri so tisti dodatki, ki jih pes nujno potrebuje v svoji prehrani. Ti dodatki so še tako bolj pomembni pri prehranjevanju vašega psa s surovo hrano.

Predstavljamo vam KRILOVO OLJE – Vir popolnoma prebavljivih Omega 3 maščobnih kislin.


Kaj je omega-3?

Omega-3s so nekatere večkrat nenasičene maščobe, ki jih ne morejo proizvajati niti vaše telo niti vaš pes, zato jih morate dobiti iz zunanjega vira. To je lahko tisto, kar je na vaši plošči ali v skledi, ali pa je lahko v koncentrirani obliki kot prehransko dopolnilo. Omega-3 izvirajo iz nekaj rastlin, kot so laneno seme, orehi in olje oljne ogrščice, vendar so bolj bogate, bolj dostopne in se soočamo, bolj privlačno, ko pridejo iz morja. Mastna riba je glavni vir omega-3. Prav tako je kril, majhno bitje, ki je podobno škampu, ki živi v oceanu in je osnovna prehrana ogromnih kitov in otroških rib.

Omega-3 maščobne kisilne odlično delujejo na zdravje kože in dlake, pozitivno vplivajo na srce in ožilje, pri starejših psih ohranjajo kognitivne sposobnosti, nepogrešljive so tudi pri brejih psicah in psicah v fazi laktacije.

Imajo protivnetno delovanje – alergikom se jih dodaja zato, da si od praskanja vneta koža hitreje opomore, pozimi, ko se začne kurilna sezona in je posledično pasja koža bolj suha ter lahko pride do prhljaja, so prav tako dobrodošel dodatek k vsakodnevnim pasjim obrokom. Pomagajo lahko tudi pri vnetnih težavah s sklepi , in še in še in še.


Kaj je Kril?

Krilovo olje ni klasično ribje olje (npr.Lososovo olje). Kril je planktonski rak, ki je na prvi pogled podoben škampu oz.kozicam, vendar dosti manjši. Kril je naseljen v najčistejših vodah na zemlji – antarktične vode, nedosegljive industrijskim conam.

Kril - Wikipedija, prosta enciklopedija

S krilom se hranijo kiti, od koder tudi ime (KRIL – hrana za kite). Kril se nahaja na dnu prehranjevalne lestvice, kar pomeni, da ni obremenjen s težkimi kovinami in drugimi toksini, kot je to lahko problem pri drugih večjih ribah (npr.tunah oz.lososih).


Krilovo olje za pse!

Krilovo olje je že na prvi pogled drugačno od drugih olj (rdeče barve). Razlog se skriva v astaksantinu, zelo močnem naravnem antioksidantu, ki prevladuje v krilovem olju in je posledica prehranjevanja krila z določeno vrsto alg. Krilov olje naj bi imelo v primerjavi s preostalimi ribjimi olji še eno prednost, zaradi česar ga pogosto označujejo kot omega-3 maščobne kisline ”nove generacije” – izkoristek omega-3 maščobnih kislin iz krilovega olja naj bi bil v primerjavi z drugimi viri omega-3 maščobnih kislin bolj optimalen.

S krilovim oljem lahko pasjim obrokom prav gotovo dodamo vrednost. Najbolj priročno je krilovo olje v kapsulah, saj so omega-3 maščobe enkrat, ko je olje odprto, slabo obstojne. In pri kapsulah se tej težavi izognete.

Krilovo olje ima ogromno pozitivnih lastnosti:

  • deluje protivnetno
  • pomaga pri obnovi jeter
  • razstruplja telo
  • povečuje imuniteto
  • krepi srce in krvni obtok
  • nepogrešljiv za alergike in tiste, ki imajo težave s kožo
  • izboljša dlako

Game Dog

KRILOVO OLJE

Game Dog Performance Nutrition je blagovna znamka profesionalnih prehranskih dopolnil za pse, ki je rezultat sodelovanja strokovnjakov s področja veterinarske dietetike, rejcev in skrbnikov psov. 

So popolna dopolnitev vsakodnevne prehrane psa s številnimi sestavinami, ki spodbujajo zdravje, zlasti v primeru njegovih posebnih potreb, ki so posledica pasme nagnjenosti, športnih disciplin ali bolezni. Formule njihovih dodatkov je razvil odličen razred strokovnjakov, zaradi česar pripravke odlikuje odlična biološka uporabnost in visoka učinkovitost, ki je jasno opazna po razmeroma kratkem obdobju uporabe.

Szukaj w sklepie - Sklep Vipet

Game Dog Krilovo olje je lahko popoln dodatek k prehrani psov vseh starosti. Posebej je priporočljiv za športne in delovne pse, predstavnike pasem, nagnjenih k boleznim srčne mišice, živali z imunsko pomanjkljivostjo, boleznimi jeter in ledvic, alergijami in v primerih nevrodegenerativnih bolezni. Zaradi protivnetnega učinka je pripravek priporočljiv tudi v primeru vnetja kože in artroze.

Olje Krill v kapsulah Game Dog Krill Oil je bilo predmet številnih kvalitativnih analiz. Potrdilo o kakovosti izključuje možnost nastanka težkih kovin in drugih onesnaževal v izdelku, kar zagotavlja varno uporabo.

Kot pri vseh izdelkih Game Dog Performance Nutrition tudi
kapsule Krill Oil ustrezajo standardom Human Grade.