DOGGYBOX.SI – vse kar vaš kuža potrebuje

Ker smo v naši psarni ne samo ljubitelji in vzreditelji ameriških staffordov, ampak tudi veliki pasjeljubci, velikokrat brskamo po spletu po raznovrstnih pasjih zadevščinah.

In tako smo se srečali z izvirno idejo za naše štirinožne ljubljenčke:

Zadevo smo morali preizkusiti, zato smo poseben DoggyBox.si paket prejeli tudi v naši psarni. Deležni so ga bili vsi, najbolj pa se je razveselil HULK čisto nove vrhunske igrače.

Prisrčen Box poln presenečenj.

Paket vsebuje vse kar kuža potrebuje – za obdobje enega meseca!Pri Doggybox so skrbno izbrali izdelke najboljše kakovosti, obogatene z naravnimi sestavinami, iz recikliranih materialov, izbranih slovenskih in tujih ponudnikov. Vsak paket vsebuje 5-7 izdelkov.

Hulku so najprej zadišali okusni in zdravi priboljški, vendar si je seveda izbral nekaj čisto tipičnega za njega – vrv za vlečenje iz izredno kakovostnih materialov.

Res super pogruntavščina…lahko je kot darilo za vašega kužka, ali pa paket naročite za vsak mesec, saj se vsebina paketa stalno spreminja – vedno nekaj novega in drugačnega.

Preveri tudi ti, kaj se vse skriva v DOGGYBOX.SI in obišči njihovo spletno stran ter naroči svoj paket – preverjeno odlična zadeva 🙂