Cash odšel v Anglijo

V sredini septembra smo se v naši psarni poslovili še od zadnjega mladiča iz legla C 2020

CASH Double Trouble Ast.


Cash, ki je bil prodan v Anglijo čudoviti družini, je moral v naši psarni počakati na cepljenje za steklino, in po preteku 21 dni bi lahko odpotoval k svoji družini.

Ker pa smo želeli poiskati zaupanja vrednega prevoznika, je moral Cash pri nas ostati vse do 21.septembra, ko je bil njegov datum za odhod.

V tem času pri nas smo se Cashu 100% posvetili. Z nami je preživel dopust v Dalmaciji skupaj s Hulkom, kjer je plaval, supal, užival na plaži in raziskoval Makarsko riviero.


S Cashom smo tudi obiskovali pasjo šolo, ker je bil deležen nujne socializacije, se je učil osnovnih ukazov, odpoklica in poslušnosti, seveda vse v angleškem jeziku. Tako je pri nas Cash osvojil vse to, kar bi pri svojih novih lastnikih.


Cash se je v času pri nas veliko družil tudi z drugimi psi, tako v pasji šoli, kot na treningih z reševalcem Hulkom, kot tudi z ostalimi svojimi družinskimi člani in člani naše psarne.


S Cashom smo opravili vsa potrebna cepljenja in veterinarske preglede, in kaj kmalu je datum njegovega odhoda prišel. Slovo je bilo najtežje do sedaj, saj smo z njim preživeli vsak dan…kljub temu, da nobenemu našemu psu ne dovolimo na kavč, je imel Cash prav posebne privilegije, In zato je bilo naše slovo še tako težje. Ampak ker smo vedeli, da Cash odhaja k čudoviti angleški mladi družini, s katerimi smo bili redno na vezi, se pogovarjali in izmenjavali najrazličnejše informacije, nam je bilo malce lažje.

Zadnja skupna slika s Cashom, predno smo ga predali angleškemu prevozniku.

Cash je za svojo pot v Anglijo potreboval malce več kot 1 dan. S prevoznikom smo bili stalno v kontaktu, da nas je sproti obveščal o svoji lokaciji, nam pošiljal slike, ko je delal pavzo, kar je bilo res velikokrat, in zato smo mu neizmerno hvaležni.


Čudoviti spomini na Casha, skupaj z nami in našo Double Trouble Ast družino nam bo vedno ostal v spominu. Sedaj pa bo s svojo novo družino pisal novo zgodbo.

Srečno CASH

Zadnji izlet s Cashom na Gorjance 🙂